مصرف قند، نمک و چربی را محدود و با کرونا مقابله کنید
|
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد که در شرایط فعلی مصرف مواد قندی، شیرینی، پرنمک، پرچرب و سرخ شده و پر روغن بسیار محدود … |
|
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد که در شرایط فعلی مصرف مواد قندی، شیرینی، پرنمک، پرچرب و سرخ شده و پر روغن بسیار محدود … |
|
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد که در شرایط فعلی مصرف مواد قندی، شیرینی، پرنمک، پرچرب و سرخ شده و پر روغن بسیار محدود … |
|
کاهش احتمال ابتلا به کرونا با مصرف کمتر نمک، شکر و چربی … بیماری کرونا مواجه هستیم، مصرف مواد قندی، پر نمک و پرروغن را محدود کنید تا سیستم ایمنی بدن عملکرد طبیعی خود را داشته باشد و بتواند در برابر ابتلا به کرونا مقابله کند. … غذای کم نمک، کم چربی و کم قند استفاده کنیم، میتواند به سلامت ما منجر شود. |
|
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد که در شرایط فعلی مصرف مواد قندی، شیرینی، پرنمک، پرچرب و سرخ شده و پر روغن بسیار محدود … |
|
مصرف قند، نمک و چربی را محدود و با کرونا مقابله کنید. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد که در شرایط فعلی مصرف مواد قندی، شیرینی، پرنمک، … |
|
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد که در شرایط فعلی مصرف مواد قندی، شیرینی، پرنمک، پرچرب و سرخ شده و پر روغن بسیار محدود شود تا سیستم … |
|
شهروندان براي حفظ سلامتي خود مصرف قند، نمك و چربي را محدود كنند … همراه كاهش فعاليتهاي بدني متاثر از زندگي شهرنشيني سلامت شهروندان را با خطرات جدي مواجه نمايد. |
|
وی افزود: مصرف زیاد مواد قندی، شیرینی و غذاهای چرب، شور و سرخشده عاملی برای … توصیه کلی این است که همیشه مصرف مواد قند، نمک و چربی محدود شود تا سیستم ایمنی بدن عملکرد طبیعی خود را برای مقابله با کرونا داشته باشد. … تمایل به مراجعه به رستوران، به جاهایی مراجعه کنید که مطمئن هستید پروتکلهای بهداشتی را … |
برچسبها:برای مقابله با کرونا مصرف قند نمک و چربی را محدود کنید ..., شهروندان براي حفظ سلامتي خود مصرف قند نمك و چربي را محدود ..., کاهش احتمال ابتلا به کرونا با مصرف کمتر نمک شکر و چربی, مصرف زیاد قند و غذاهای سرخ شده عاملی برای "تضعیف سیستم ..., مصرف قند نمک و چربی را محدود و با کرونا مقابله کنید - ایسنا